De nieuwe transitie- en innovatie opleiding is het antwoord van Food Hub op het veranderende voedselsysteem.

De wereld van food verandert heel snel, en het kan behoorlijk lastig zijn om daar als professional op in te spelen. De druk om constant te blijven innoveren is groot. De mensen van de Food Hub zien dat en lanceren daarom een nieuwe opleiding: Transitie in AgriFood. Hun doel is deelnemers zo goed mogelijk voor te bereiden op het voedselsysteem van de toekomst.

‘Poten in de modder.’

Food Hub wil de innovatiekracht van de voedselprofessional vergroten. ‘Het ontwikkelen van een visie doe je niet alleen door te luisteren maar juist door te ervaren en te delen op die plekken waar het nu gebeurt,’ zegt co-founder Joszi Smeets. ‘In deze opleiding ga je met je poten in de modder.’

De inschrijving loopt tot 15 december en kan hier.
 

Foto: KellyB