Laten we allemaal helpen om van de wereld een duurzamere plek te maken. Hoe? Lees het hier!

Een wereld waarin kinderen en volwassenen bewuster omgaan met zichzelf, de dieren en de natuur… Dat klinkt als een serieuze ambitie. Restaurant Gare du Nord is met zijn stichting Atelier de Cuisine in ieder geval goed op weg om van Nederland een betere plek te maken!

Atelier de Cuisine

Dit is de sociale tak van restaurant Gare du Nord. Atelier de Cuisine biedt kooklessen op basisscholen aan, organiseert buurtactiviteiten en werkt nauw samen met buurtbewoners en organisaties die de leefbaarheid in kwetsbare wijken vergroten.

Opzoek naar kapitaal

Op de kaart hieronder is te zien in welke plaatsen stichting Gare du Nord met zijn Atelier de Cuisine biologisch, plantaardig en duurzaam eten wil promoten. Daar is startkapitaal voor nodig. Zodoende is Atelier de Cuisine opzoek naar kapitaal door middel van crowdfunding. De stichting wordt hierbij geholpen door het restaurant dat onlosmakelijk bij elk nieuw initiatief hoort. Maar alleen met de hulp van het restaurant kan Atelier de Cuisine niet starten.

Hoe kan ik doneren?

Wil je zelf iets donderen? Check dan deze pagina van Gare du Nord. En het leuke is... Vanaf een donatie van 100 euro krijg je een diner voor twee in restaurant Gare Du Nord. Zo kun je vast proeven hoe een betere wereld smaakt.