#Kimchi en #cider op fermentatie-event @rotzooifestival van @PapasPasta en @Wateetons. Kom ook!

Christian Weij en Meneer Wateetons, fermentatie-experts en meesterbreinen achter de boeken Verrot Lekker en Over Rotorganiseren samen met Keukengeheim en Mediamatic een fermentatiefestival. ROTZOOI wordt een smakelijk en leerzaam festival en vindt plaats op zondag 25 september van 11.00 tot 20.00 in Amsterdam (Dijksgracht 6, tussen NEMO en het Mövenpickhotel). De toegang is gratis.  

Starterruiltent en fermentatiekunst 

Tijdens ROTZOOI is de er hele dag door een fermentatiemarkt waar je kunt eten en drinken. Met een gefermenteerd drankje in de ene hand en een kimchiburger in de andere kun je demonstraties en lezingen bijwonen. Je kunt workshops volgen waaronder droge worst maken, kimchi maken, cider maken, en azijn & pickles. Er is verder ruimte voor fermentatiekunst, een starterruiltent en koks en bartenders nemen het tegen elkaar op in fermented foodbattles.

Festival line-up

Op de site van het festival worden met regelmaat updates gegeven over de deelnemers aan de fermentatiemarkt. Voor nu is dit de bevestigde line-up:

Wil je zelf iets verkopen op de markt? Check dan deze pagina van de festivalsite.