We Feed The Planet draait om inspiratie en educatie over de toekomst van voeding, maar ze hebben jouw hulp nodig!

Het voeden van de planeet is de grootste uitdaging waar onze generatie voor staat. Daarom organiseren Slow Food en Slow Food Youth Movement ‘Terra Madre Giovani - We Feed The Planet’ van 3 tot 6 oktober 2015 in Milaan. Hiermee sluit het EXPO 2015 af, een evenement dat zich tevens richt op voedselproblemen.

Inspiratie en educatie

We Feed The Planet combineert goed eten, dansen en drankjes met kennis, inspiratie en educatie. Iedereen is uitgenodigd om deel uit te maken van dit unieke event over de toekomst van voedsel en landbouw, dat duizenden jonge mensen samen zal brengen uit alle hoeken van de wereld. Tijdens dit vier-daagse programma nemen zij deel aan lezingen, congressen en debatten van inspirerende sprekers. Zo creëren ze nieuwe initiatieven om de toekomst van ons voedsel te herdefiniëren.

Help een handje

Dit evenement draait om een discussie over de toekomst van voeding, maar zou volledig zinloos zijn zonder de aanwezigheid van kleine producenten. En daar voor hebben ze hulp nodig. Zonder hulp kunnen die kleine producenten niet reizen van hun land van herkomst, naar Milaan. Daarom, namens Slow Food en Slow Food Youth Movement: Help ons en doneer! Je kunt via de website doneren, alle kleine beetjes helpen. Samen veranderen we de koers waarop we varen zo veranderen we de toekomst van onze voeding.