Koop nu je kaarten voor het event voor cure en care bestuurders: de Health & Care day 2015 met @Hanssteenbergen en @Ruud_Koolen #HCDAY15

Op 7 oktober organiseert Zorgnetwerk Nederland in samenwerking met Skipr en Food Inspiration, na twee zeer succesvolle edities in 2013 en 2014, wederom de Health & Care Day. De Health & Care Day staat in het teken van positiviteit, gastvrijheid en ondernemerschap en helpt ons om mee te gaan in de transitie die gaande is in onze branche. Het thema op 7 oktober (09:30 – 17:00 uur) is dan ook ,Shift Happens!’.

Anders, slimmer, beter

De Health & Care Day is een inspiratie-event speciaal voor bestuurders en beslissers actief binnen cure en care die het ‘anders, slimmer, beter’ willen doen. In 2014 beoordeelden de ca. 450 bezoekers de Health & Care Day met een 8,6. De entourage scoorde een 8,8 en 94% van de bezoekers zou de Health & Care Day op basis van de ervaringen van vorig jaar aan collega’s binnen de branche aanraden.

Sprekers 2015

- Loek Winter (o.a. Directeur DC Klinieken, MC Groep)
- Anja Schouten (Bestuursvoorzitter Zorgbalans)
- Lucien Engelen (Oprichter REshape Innovation Center, Radboud UMC)
- Jan Valkenborgh (lid Raad van Bestuur Daelzicht)
- Chris Oomen (Bestuursvoorzitter DSW Zorgverzekeraar)
- Yuri van Geest (auteur 'Exponentiële organisaties')
- Marc Herremans (Voormalig topsporter en oprichter 'To Walk Again' foundation) 

Hans Steenbergen vertegenwoordigt als moderator de hospitality-kant van de zorgbranche. Dit doet hij samen met Ruud Koolen (hoofdredacteur Skipr/Lucide) die als moderator de zorg-kant van de zorgbranche vertegenwoordigt.

Tijdens deze derde Health & Care Day worden een aantal ingrediënten voor de nieuwe tijd aangereikt, wordt innovatie omarmt en presenteren pioniers die het reeds ‘Anders, Slimmer, Beter’ doen. Shift happens!

Bezoek de website voor meer informatie over het programma en het reserveren van entreekaarten.