Ontvang tijdelijk 50 euro vroegboekkorting voor de Food Inspiration Days op 19 en 20 oktober. #fidays

De zevende editie van de Food Inspiration Days vindt plaats bij CHV Noordkade in Veghel. In deze industriële setting met robuuste elementen worden de Food Inspiration Days, met onder andere een speciaal voor dit evenement ontwikkeld auditorium met groot scherm, in een nieuw jasje gestoken.

Thema: Reconnect

Het thema van deze editie is Reconnect! De grote opdracht voor de komende jaren is het herstellen van de verbinding tussen consument en foodproducent, tussen mensen en de seizoenen, en mensen onderling. De maaltijd in een restaurant dient dat hogere doel. Met transparantie, integriteit en empathie als belangrijke waarden. Reconnect voert daarom als rode draad door de dag.

Programma & sprekers

In het speciaal voor de Food Inspiration Days ontwikkelde auditorium doen inspirerende sprekers, chefs en ondernemers hun verhaal. Zoals elk jaar geven we richting de Food Inspiration Days programmaonderdelen en namen van sprekers prijs. Maar voor nu houden we nog even onze lippen stijf op elkaar.

Meer informatie over het programma? Check de site. Hoe het vorig jaar was? Bekijk de aftermovie.

We willen graag dat jij er dit jaar bij bent dus boek voor 14 augustus 23.59 uur je ticket(s) en ontvang €50,- vroegboekkorting per ticket.

We zien je graag tijdens de Food Inspiration Days 2015!