In de 100e editie van het magazine zetten we onze beste ontdekkingen in de spotlights. Benieuwd?

Reizen zet de luiken open. Al sinds 2006 vliegen we de wereld over, op zoek naar inspirerende concepten en de cowboys die de toon weten te zetten in de food- en hospitalitywereld. En wie zoekt, die vindt. 

Single-item restaurant

Doen waar je goed in bent. Steeds meer concepten profileren zich als single-item restaurant. Over de expertise van het Londense Big Easy twijfel je geen moment. Hier is de barbecue pit koning. De platters met seafood, steaks of ribs zijn bij Big Easy Bar.B.Q & Crabshack niet aan te slepen en in de grote open keuken kun je toekijken hoe hele varkens langzaam garen aan het spit.

Achttien uur lang

De bruisende plek met elke avond live muziek, heeft een ruige instelling dat oer-Amerika schreeuwt. Het eten wordt extra smaakvol door de infusie van verschillende houtsoorten: kersen, appel, eik. In het hart van het menu staat de indrukwekkende en authentieke barbecue pit, waarvan houtrokers rechtstreeks zijn geïmporteerd uit Texas en waarin het vlees langzaam wordt bereid, soms tot achttien uur lang.

City Guides!

Food Inspiration reist de hele wereld over, op zoek naar inspirerende concepten. Dit werk hebben we onder meer gebundeld in onze City Guides. Bestel nu twee City Guides naar keuze in de webshop en betaal slechts 50 euro. De CityGuides kosten normaal 35 tot 75 euro, dus tel uit je winst!