Met spelers als Generator Hostels wordt er steeds meer afgerekend met het paradigma dat hostels troosteloze plekken zijn.

Met spelers als Generator Hostels en Chic and Basic wordt er steeds meer afgerekend met het paradigma dat hostels troosteloze plekken zijn. In 2010 bezochten we Superbude Hotel in Hamburg, een van de meest vernieuwende budgethotels van de afgelopen jaren. 

De internetgeneratie

Superbude Hotel telt één ster en is ontworpen voor de nieuwe generatie wereldreizigers: de internetgeneratie. Vrijheid, keuze en vertrouwen. Dat is wat deze generatie prettig vindt. Superbude speelt hier op in met een concept als The Kitchen Club. Je kunt tegen betaling gebruik maken van het ontbijt of je eigen brood meenemen dat je gekocht hebt bij de bakker in de buurt.

Coolness met een knipoog

Het hotel biedt gasten nog meer vrijheid. Men kan gratis gebruik maken van de NintendoWii, gratis wifi en gratis skypetelefonie. En speels is het hotel ook, net als de leden van generation-e die opgegroeid zijn met SuperMario en World of Warcraft. En ze hebben het eerste en enige Memory-game met skateboards: coolness met een knipoog.

De V van vertrouwen geldt voor elke gast

Superbude is transparant in alle services en kosten. Het biedt de nieuwe generatie hotelgast keuzevrijheid en geen gedwongen winkelnering. En belangrijk: of je meer of minder besteedt, het maakt Superbude niet uit. De VIP-behandeling met de V van vertrouwen geldt voor elke gast. Dit budgethotel is leidend in vernieuwing.

City Guides! 

Food Inspiration reist de hele wereld over, op zoek naar inspirerende concepten. Dit werk hebben we onder meer gebundeld in onze City Guides. Bestel nu twee City Guides naar keuze in de webshop en betaal slechts 50 euro. De CityGuides kosten normaal 35 tot 75 euro, dus tel uit je winst!