Ben jij een chef, jonger dan 35 en zeer gepassioneerd? Jong Keukengeweld zet culinair talent in de spotlight

Vlaanderen bruist van getalenteerde jonge chefs. Om dit talent in de kijker te zetten organiseert Toerisme Vlaanderen een spannende campagne: Jong Keukengeweld.

Talenten in de spotlight

Samen met Horeca Vlaanderen, provinciale toeristische diensten en steden gaat Toerisme Vlaanderen op zoek naar een nieuwe lichting van Jong Keukengeweldchefs. Zij willen Vlaanderen op de culinaire wereldkaart zetten door nieuwe culinaire toptalenten in de spotlight te zetten. Voor deze campagne zijn ze op zoek naar jonge getalenteerde chefs, die met hun restaurant jongerenmenu’s beschikbaar willen stellen voor de nieuwsgierige jeugd uit Vlaanderen.

Bezoek en beoordelingen

Alle kandidaten krijgen anoniem bezoek van de vakjury die hun culinaire prestaties beoordeelt. Eind mei weten ze dan of ze deel uitmaken van de nieuwe lichting Jong Keukengeweldchefs.

Jongeren tussen 18 en 30 jaar kunnen tussen 1 oktober en 15 november 2015 proeven van deze Vlaamse gastronomie van deelnemende topchefs voor maar 55 euro. Zo kunnen deze jongeren kennis maken met de beste gastronomische talenten uit Vlaanderen en hun keukenkunsten.

Ben jij zo’n jonge chef? Hou jij van rock ’n roll, vakmanschap, innovatie en gastronomie? Geef je dan nu op om culinaire ambassadeur van Vlaanderen te worden in binnen- en buitenland.

Algemene voorwaarden

Kandidaatchefs mogen op 1 oktober 2015 niet ouder zijn van 35 jaar en moeten in hun restaurant minstens een driegangenmenu aanbieden met wijnen, bieren en water voor de prijs van maximum 55 euro. De chef hoeft niet de zaakvoerder te zijn, maar mag ook geen souschef van het restaurant zijn.
De deadline om je in te schrijven is maandag 20 april 2015. Vul dan het webformulier in op de website en upload je CV.

Meer informatie en voorwaarden vind je op de website.