Alleen nog echte koffie. Bekende koffiebranders op 1 platform @UCRoasters. #koffierevolutie

Echte koffie, van echte branders met passie voor het vak. Dat is United Coffee Roasters, Nederlandse koffiebranderijen op één platform. Geen troosteloos kopje koffie maar wekelijks versgebrande koffie. De koffierevolutie is begonnen. Vele koffiebranders zijn op het platform terug te vinden, waaronder Brazuca Coffee, Dutch Barista Coffee, Giraffe, Koffiestation, Lot Sixty One, Man met Bril en Sweet Cup.

Vakmanschap in iedere kop koffie

Ruben Willems, koffierevolutionair en oprichter van United Coffee Roasters: 'Wanneer je een slok neemt van vers gebrande koffie weet je pas echt, hoe écht goede koffie smaakt. De passie en het vakmanschap proef je in iedere kop. Dit is dé koffie die iedereen in mijn ogen moet kunnen beleven. Door de beste koffiebranders op één plek bij elkaar te brengen maken we dit nu mogelijk voor iedere consument in heel Nederland. Daarnaast zijn via dit initiatief concurrenten opeens partners en bouwen we samen aan de bekendheid van dit bijzondere product.'

#Koffierevolutie

Welkom bonenmaler, chemex, espressomachine, French Press of gewoon een ouderwetse filterkoffieautomaat. United Coffee Roasters wil naast koffie toegankelijk maken voor heel Nederland ook laten zien hoe écht goede koffie eruit ziet: #koffierevolutie. Meedoen is simpel: upload een foto met #koffierevolutie en de koffiesoort via Instagram, Twitter of Facebook. 

Geen boon is hetzelfde

Voor iedere smaak of zetmethode is de goede boon te vinden. Aanvullende informatie per koffieboon en brander helpen uiteindelijk kiezen welke koffie het beste past – van complex tot zacht, van notig tot fruitig, van espresso tot filterkoffie. De koffie wordt op bestelling gebrand, bestellingen die op maandag vóór 20:00 uur binnenkomen, worden in de dagen daarna voorbereid, en op donderdag verstuurd.