Een restaurant met doof personeel. Bij @SignsRestaurant is eten bestellen een unieke beleving.

Restaurant Signs in Toronto is het eerste Canadese restaurant waar de bediening bestaat uit dove mensen en waar de gasten gebarentaal gebruiken. Het personeel biedt de gasten een beleving die ze nog nooit eerder hebben meegemaakt. Een die bestaat uit veel meer dan alleen goed eten. Signs biedt een kans om American Sign Language (ALS) te leren en dit als communicatiemiddel te gebruiken met het personeel. Je bestelt de gerechten met behulp van iconen op de menukaart. 

Unieke beleving

In dit restaurant wordt het eten bestellen ineens een stuk leuker. De visie van dit restaurant bestaat uit drie onderdelen:

  1. Het beste restaurant in Canada worden.
  2. Het gebruik van American Sign Language promoten en onder de aandacht brengen.
  3. Meer groei en carrièremogelijkheden creëren voor dove mensen in de wereld van hospitality.