Studio@pietboon opent tijdens de feestmaanden samen met @CateringLokaal en @ATPI_Events_NL een pop-up restaurant

Studio Piet Boon opent aanstaande december en januari haar deuren voor een uniek pop-up restaurant: 'The Art of Inspiration'
In samenwerking met ATP Event Experts en Catering Lokaal is een speciaal dinerconcept ontwikkeld. Het doel is de kunst van het inspireren tot leven brengen in een exclusief event format. De partners hebben een hoogwaardig arrangement samengesteld waarbij het voor een breder publiek mogelijk is een kijkje te nemen in de wereld van Piet Boon. 

De kunst van het inspireren

De kunst van het inspireren als gedachtegoed is onderdeel van het DNA van Studio Piet Boon, dat heilig gelooft in het verleggen van grenzen, groeien door een open mind en het aangaan van verbindingen buiten het eigen vakgebied. “De beste inspiratie komt vaak uit de meest onverwachte hoek. Het is een eerste levensbehoefte en voortdurende drijfveer voor creatieve vernieuwing”, zo verwoordt creatief directeur Interior & Styling Karin Meyn.

Japanse sferen

Tijdens het 'The Art of Inspiration' dinerconcept laat chef Felix Frijters van Catering Lokaal zien, hoe hij zijn inspiratie haalt uit design en styling en daarmee de culinaire beleving verrijkt. De gasten worden naast een indrukwekkende styling van Piet Boon getrakteerd op een speciaal menu. Voor de styling van het restaurant werkte Karin Meyn samen met kunstenaar John Biesheuvel, die het Japanse gevoel voor esthetiek als uitgangspunt nam.

Exclusieve beleving

Het “The Art of Inspiration” pop-up restaurant zal van december 2014 tot en met januari 2015 op woensdag- en donderdagavond geopend zijn op afspraak en neemt alleen groepsreserveringen aan. Het maximale aantal couverts is 50. Met dit pop-up restaurant wilt Studio Piet Boon gezelschappen ontzorgen van de feeststress door een exclusieve Piet Boon beleving aan te bieden. 

Meer informatie is te vinden op de website van Piet Boon of ATP Event Experts