Become inCider! Tijdens de week van de cider en het Cider Festival staat dit drankje in de spotlights!

Zaterdag 25 oktober is het weer zo ver, het Cider Festival! De week voorafgaand aan het Cider Festival staat al in het teken van de cider, en heet... De week van de cider, inderdaad. Deze week vindt officieel plaats van 20 t/m 26 oktober. Tijdens deze week staat cider in de spotlights. Restaurants, bars en winkels doen hun uiterste best om cider meer onder de aandacht te brengen.

Become InCider!

Tijdens het festival in Rotterdam, op 25 oktober, kun je verschillende ciders proeven uit het buitenland, maar natuurlijk ook van Hollandse bodem. Het enige dat je hoeft te doen is voor € 6,99 een glas huren! Hiermee kun je overal gratis cider proeven. 

Cider & Spijs

Er moet natuurlijk ook goed voorgeproefd worden. Op vrijdag 24 oktober is het ciderdiner. Van 19:00 tot 21:00 uur wordt er een 4-gangendiner geserveerd, met bij iedere gang een bijpassende cider. En erna wordt er geborreld, van 21:00 tot 23:00 uur is de ciderbar geopend. Hier zijn ciders van de tap of uit de fles verkrijgbaar onder het genot van live muziek.

Alles op een rijtje

New York

Dat cider steeds bekender wordt is goed te merken aan de ciderweek. Deze wordt ook gehouden in New York! Van 24 oktober t/m 2 november vindt hier ook een ciderweek plaats.