Of je wild lust?! De inspiratiecampagne van @UFS_NL en @Sligro met recepten, tips & inspiratie voor het wildseizoen

Unilever Food Solutions en Sligro presenteren een Wildinspiratie campagne: Of je wild lust. Schrijf je als Sligro-klant gratis in en ontvang gedurende het wildseizoen vier Wild Inspiratie magazines vol haalbare recepten en tips. Door middel van wildpunten kun je ook sparen voor handige keukenmaterialen voor het bereiden en presenteren van wild, met als klapper de Big Green Egg Mini!

Het wildseizoen is geopend!

Volgens een onderzoek van Unilever Food Solutions en Sligro is het najaar het belangrijkste seizoen van het jaar voor restaurateurs en chefs. Maar horecaondernemers vinden dit ook vaak een moeilijk seizoen. Wat zet je op de menukaart, hoe ga je om met je marges en hoe maak je wild voor je gasten toegankelijk? Vier online magazines, verschillende workshops en een spaarprogramma vol inspiratie helpen horecaondernemers om de juiste keuzes te maken.

Om meer feeling te krijgen bij het wildseizoen, worden er workshops georganiseerd waar de deelnemers zich gratis voor kunnen inschrijven. Zo ben je welkom bij het plukken van wilde paddenstoelen in het bos en kun je een dag op stap met een jager; van winter BBQ’en tot wild bereiden op een Big Green Egg.

Voor meer info en inschrijven ga je naar www.wildinspiratie.nl.

Video: Wild was nog nooit zo makkelijk!