Een artikel gemist? Elk weekend laten we de best gelezen artikelen nog een keer de revue passeren.

1. Stil diet
Wat doe je als je niet alleen gefascineerd maar ook geobsedeerd bent door voedsel en het fotograferen ervan? De Italiaanse fotograaf Dan Bannino vond er de oplossing voor: hij fotografeerde een serie van stillevens. En niet zomaar een. Bekijk de mooie fotoserie in het artikel.

2. Blog: From Russia without love
Ruim 50 jaar geleden schreef James Bond de legendarische zin: 'From Russia with love' op een ansichtkaart in de gelijknamige film. De iconische zin verloor nooit zijn glans en is wellicht nu actueler dan ooit. Een kaal Russische mannetje met nogal wat macht is boos en dat laat hij weten ook. Hij zorgt ervoor dat de gehele Europese groente- en fruitmarkt compleet in een kramp schiet. Een ouderwetse boycot met een 'pre-Koude Oorlogs' karakter ligt hieraan ten grondslag. From Russia … without love. Lees de hele blog van Thomas Luttikhold hier. 

3. Nagenieten van Food Unplugged
Terug van vakantie stuitten wij ineens op een geweldig filmpje van de Food Reporter. Een terugblik op de eerste editie van Food Unplugged, georganiseerd in samenwerking met de gemeente Ede en The Food Line-up. Een foodfestival waarbij onversterkt eten centraal staat. Bekijk het filmpje in het artikel en je waant je weer even in Ede op 12 juli tijdens Food Unplugged.

4. Dag 1 #bestjobinfood
Op zaterdag 16 augustus kom ik laat in de middag aan in Rio de Janeiro. De vlucht verliep ondanks een heleboel turbulentie wel snel, dus ik landde eerder dan verwacht. Na wat problemen met pinnen, een taxi gepakt en naar het hostel gegaan… En hier begint #bestjobinfood voor winnaar Ido Essed. Lees zijn eerste reisverslag vanuit Rio de Janeiro hier!