Een artikel gemist? Elk weekend laten we de best gelezen artikelen nog een keer de revue passeren.

Blog: Het begin van het eind
'Uit onderzoek blijkt dat het begin en het einde van een horecabezoek de meeste indruk achter laten bij een gast. Helaas zijn dit nu vaak de momenten die over het hoofd worden gezien. Niet beginnen bij het begin, is het begin van het eind. Hoe ervaar jij...' 

Beste Intermarché,
De campagne 'Inglorious fruits & vegetables' van de Franse supermarktketen Intermarché zal weinig mensen zijn ontgaan. Het filmpje verspreidde zich razendsnel, wereldwijd. De boodschap? Groente en fruit hoeft niet perfect te zijn en mag er best lelijk uitzien. In naam der gekke groente schreef Krommunity Intermarche een brief. Een compliment en kritische noot.

Blog: Geniet van de pruimentijd
'Juli is dé maand van pruim! De Nederlandse pruim wel te verstaan, want de 'immigrantpruimen' zijn er al enkele maanden eerder. De NL-pruim is een lekkernij die voor mij de zomer markeert. Anders dan het werkwoord doet geloven, is dit Nederlandse zomerproduct écht wel te pruimen. Er is alleen één probleem met deze Nederlandse pruim.'

Blog: We zijn dieetmoe
'Het Normale Dieet staat voor down-to-earth, gevarieerd en betaalbaar. Met die methode pas ik al jaren in maat 36 en ik geloof echt dat dat de sleutel naar succes is. Oftewel: geen ingewikkelde ingrediënten of lange waslijsten per recept en geen voedselgroepen die compleet worden buitengesloten.'