Tijd te kort tijdens je citytrip Londen? Deze Soho hotspots mag je in ieder geval zeker niet missen!

In de Londense wijk Soho kun je met gemak een dag vullen met het bezoeken van inspirerende foodconcepten. Sterker nog, met een dag kom je eigenlijk tijd te kort. Hieronder drie concepten die je zeker niet mag missen!

Yoobi
‘Hands on’ sushi, oftewel sushi ‘uit ’t vuistje’. Dat is Temakeria, de Braziliaans variant op traditionele sushi. Sushi in een horentje van knapperig zeewier. Yoobi is de eerste Temakeria is Londen, de sushi wordt in de winkel klaargemaakt. Je kunt het in het restaurant opeten, maar ook meenemen.

Herman ze German
Britse humor gecombineerd met Duits fast food, dat is Herman ze German. Goede marketing, een grappig uithangbord en een ontspannen sfeer. Ongecompliceerd goed eten.

Ceviche
Dit restaurant draagt de naam van een populair gerecht, oorspronkelijk afkomstig uit Peru. Ceviche is echter allang geen onbekende meer, het gerecht is te vinden op meer dan één menukaart. We kennen het restaurant al een aantal jaar, maar het is nog steeds erg populair en terecht! Goed eten en een goede sfeer.