Zomerblogger Loeki reisde voor ons af naar Berlijn en werd op slag verliefd! #koffie #bestjobinfood

Ze was in de race voor #bestjobinfood, moest het helaas afleggen tegen Ido, maar wist ons toch te overtuigen van haar trendscoutskills. Daarom een zomerserie van Loeki, over Berlijn. Geen Rio dus - voorlopig - voor Loeki, maar een bezoekje aan onze Oosterburen. De komende weken blogt Loeki op deze plek over de pareltjes van Berlijn. Te beginnen met koffie en liefde, veel liefde.

'Goede koffie is voor mij extase, een soort liefde op het eerste gezicht, telkens weer! Vooral als hij ook op mij is... Een van de meest opwindende eigenschappen van Berlijn vind ik dan ook de groeiende koffiecultuur.

Naast het feit dat een kop koffie tegen een aantrekkelijke prijs over de toonbank gaat, is ook de kwaliteit ervan aanzienlijk verbeterd. Misschien doordat Berliners zichzelf durven uitdagen om het net een beetje anders te doen...'

Lees de hele blog van Loeki hier.