Een ziekenhuis met gasten in plaats van patiënten en met luxe (hotel)kamers. Bekijk de video over het Henry Ford West Bloomfield Hospital in Detroit

Volgens Gerard van Grinsven – CEO van het Henry Ford West Bloomfield Hospital in de VS – is er geen verschil tussen een hotel en een ziekenhuis. In beide draait het om gasten. Gasten die bij je komen overnachten, lekker willen eten, zich welkom willen voelen en worldclass service wensen.

Opschudden
Oja, één verschilletje: in een ziekenhuis moet daarbij top medische zorg worden geboden. De Maastrichtse ‘hotello’ van Grinsven wil met zijn visie de ziekenhuiswereld opschudden. Van focus op ziekte & narigheid naar een sfeervol CommunityCenter for well-being.

Food Inspiration nam een kijkje in het Henry Ford West Bloomfield Hospital. Bekijk hier de video:

Benieuwd naar het artikel in het magazine? Bekijk ‘m hier.