Hallo, ik ben Ido! De winnaar van #bestjobinfood @IdoEssed wil zich graag even aan jullie voorstellen.

Food Inspiration zoekt inspirerende concepten in Rio de Janeiro. Wat mag trendscout Ido Essed niet missen tijdens zijn trendreis voor de #bestjobinfood? Laat het ons weten door een mail te sturen naar tim@shootmyfood.com

'Hallo-ik-ben-ido. Dat is de titel van de Nouncy pagina waarmee ik me drie maanden geleden inschreef voor de #bestjobinfood. Op deze Nouncy pagina vind je 9 redenen waarom ik geknipt ben voor de #bestjobinfood. Toegegeven, deze redenen zijn hier en daar wat aangezet. Kwestie van likes scoren. Alles is geoorloofd als het gaat om liefde voor eten, nietwaar?

Toch koos de kritische jury mij in mei tot winnaar. Er zal dus vast wel een kern van waarheid inzitten. Ik ben een foodie in hart en nieren, dat moge duidelijk zijn. Om alle mythes uit de wereld te helpen, zal ik me bij deze even voorstellen. Voor het echie.'

Meer weten over de winnaar van #bestjobinfood? En over zijn plannen als trendscout in Rio? Lees zijn blog hier! En bekijk nog eens de terugblikvideo van de zinderende sollicitatieronde.