Vier @Weert600 in de Paterskerk. @Sterrenkoken organiseert hier het Zes Michelinsterrendiner met o.a. @EaemMertens.

Op dinsdag 13 en woensdag 14 mei wordt het Zes Michelinsterrendiner georganiseerd in de Paterskerk in Weert. Dit sterrendiner is een initiatief van Buitengewoon Tafelen en Weert 600 jaar stad. De vier Weerter topchefs Emmanuel Mertens**, Pascal Jalhay**, Soenil Bahadoer* en Jan Marrees* bereiden dan hun eigen signature dish.

Buitengewoon diner
Het diner is onderdeel van de activiteiten die rondom het zesde eeuwfeest in het kader van de 600-jarige stad Weert worden georganiseerd. Een culinaire avond gevuld met buitengewoon tafelen, een goed gesprek en een lekker glas wijn. Wat hier te zien en te proeven is, is iets unieks dat maar één keer in Weert wordt georganiseerd. De Paterskerk, de oude burcht van de Graven van Horne, is niet toevallig gekozen voor dit diner. Het is de plek waar op 5 mei 1414 Weert zich een stad mocht noemen.

13 mei is al volgeboekt, maar je kunt wel nog een plekje bemachtigen op 14 mei. Boek snel jouw plaats hier!