Helaas werd Beleef de Boer afgeblazen 2de Paasdag. Maar niet getreurd, @feestenculinair probeert het nog een keer!

Helaas viel de eerste poging van Beleef de Boer-toer letterlijk in het water op tweede Paasdag. Maar voor de zestig teleurgestelde fietsers van de eerste poging en iedereen die het even gemist had, is er een tweede kans...

Beleef de Boer
Beleef de Boer is een 'boergondische Fietpuzzelrally' georganiseerd door Feest & Culinair in samenwerking met Looks & Brains. Tijdens de 35 kilometer lange fietstocht krijgen deelnemers de kans om een kijkje te nemen bij de boerderijen in de omgeving van Zwolle. De fietstocht staat in het teken van culinair Zwolle. Met een boekje vol foto’s leggen deelnemers een route af door de landelijke omgeving. Tijdens de tussenstops proeven ze bij de boerderijen gerechten van het land. Ze kijken in de skybox van de koeienstallen, bezoeken een molen en krijgen een biologisch ijsje mee voor onderweg.

Heb jij op 3 mei nog niets te doen? Stap dan op je fiets en beleef het Zwolse boerenleven!
Wanneer? Zaterdag 3 mei van 10.00 uur tot 16.30 uur
Vertrekpunt? Sportcampus de Pelikaan (Haersterveerweg 2)
Kosten? 24,50 euro voor volwassenen | 12 euro voor kinderen tot 12 jaar | kinderen tot 6 jaar doen gratis mee

Vorig jaar zijn wij met onze pioneers ook op de fiets gestapt voor Toer de Boer. Bekijk hier - nog eens - de beelden!