For the love of broccoli: @FoodGuerilla organiseert op 31 maart het BIG BANG BROCCOLI event

Waarom wordt er zoveel reclame voor ongezond eten gemaakt en weten we groenten zo slecht aan de man te brengen? Als reactie op dit vraagstuk zette FoodGuerilla, een netwerk van ruim 150 voedselinitiatieven, de BIG BANG BROCCOLI campagne op.

De nieuwe Marsreep
Marketing bepaalt voor een groot deel wat we eten. FoodGuerrilla streeft er naar de regels en wetten van de marketing naar eigen hand te zetten en Nederland gezonder en meer plantaardig te laten eten voor een betere toekomst van ons voedsel. Met BIG BANG BROCCOLI wil het netwerk van broccoli de nieuwe Marsreep te maken. Daarom organiseert ze op maandag 31 maart het BIG BANG BROCCOLI event. Een 3-gangen broccoli diner en aansluitend event waarbij FoodGuerilla het gedachtegoed achter marketing ontrafelt.  

Sprekers
Onder andere Erik Kessels,  medeoprichter en creatief directeur van het Amsterdamse communicatiebureau KesselsKramer, Jaap Seidell, professor voedsel & gezondheid aan de VU en de bedenkers van de Amerikaanse broccoli campagne Broccoli vs. Kale praten het programma aan elkaar. Daarnaast presenteert Samuel Levie een aantal succesvolle voedselcampagnes. 

Algemene informatie
Datum: Maandag 31 maart 2014
Tijd: Brainstorm 15:30 - 17:30 (alleen voor leden van FoodGuerrilla)

Diner 17:30 – 19:00 (10 euro p.p, iedereen welkom)
Event 19:30 – 21:30 (iedereen welkom)
Locatie: Mediamatic Fabriek Amsterdam, VOC–kade 10, 1018 LG Amsterdam
Website: http://www.foodguerrilla.nl/foodguerrilla-event-big-bang-broccoli/