De #fipioneers bloggen! @RemyRombouts geeft het stokje aan @houseoftaste, over Doen, proeven en beleven!

'Tegenwoordig verzamelen we met z’n allen heel wat keurmerken. Eigenlijk een gebrek aan vertrouwen, vind ik. Waar het om gaat is ervaring. Ga naar je producent! Ga de velden in, eet met ze aan tafel, neem een kijkje in de productieruimte. Niet alleen omdat het leuk is, nee omdat je ze leert kennen. Doe dat! Het gaat er niet om of het product een biologisch, duurzaam of ander keurmerk heeft, het gaat om vertrouwen. Ken je producent en draag die kennis over!!'

Lees het hele blog van Jan-Tjip hier.

Houd Twitter in de gaten om te weten aan wie Jan-Tjip het stokje doorgeeft. Benieuwd welke Pioneers hem voor gingen? Lees hun blogs hier terug:

* Edwin Klaasen (@Desemenzo): Eet gewoon brood
* Saskia de Wal (@SaskiaDeWal): Eten is sexy
* Remy Rombouts (@RemyRombouts): Een ode aan toevallige ontmoetingen