Een artikel gemist? Elk weekend laten we de vier best gelezen artikelen nog een keer de revue passeren.

Disneyland voor foodies
Wat als Mickey Mouse en zijn gevolg omgewisseld worden door chefs en slagers en dat de attracties plaatsmaken voor restaurants en food labs? Supermarktconcept Eataly, één van de snelst groeiende slow food concepten wereldwijd, is momenteel bezig met de ontwikkeling van Fico Eataly World: een culinair themapark rond slow food met een geschatte waarde van 54.9 miljoen dollar. Wij schreven over dit toekomstige themapark.

Sergio's tv debuut
Oud Sluis was voor Sergio een allesverslindende liefde, maar in 2013 besloot hij te stoppen op het hoogtepunt. ‘Een hoger niveau dan dit kan ik met Oud Sluis niet bereiken.’ Dit jaar gaat hij een nieuw avontuur aan als coach en jurylid in het tv-programma ‘Mijn Pop-up Restaurant’. In dit artikel zoomen we in op Sergio’s tv debuut

Voeding als medicijn
Toeval of voorbestemd? Met boeken als De Voedselzandloper van Kris Verburgh raken we steeds meer bekend met de heilzame werking van onze dagelijkse voeding. Pure chocolade gaat een hoge bloeddruk tegen en rode biet zorgt voor een goede leverfunctie. Maar wisten we ook al dat de vorm van voedingsmiddelen ons verklapt op welk orgaan zij een genezende werking heeft? Wij onthullen de heilzame werking van voedingsmiddelen aan hun vorm!

Sterrentour 010
Na onze Rotterdams Ruig editie is er nu des te meer reden om je naar deze booming havenstad te verplaatsen. De vier Rotterdamse sterrenchefs Mario Ridder (De Zwethheul), Erik van Loo (Parkheuvel), Fred Mustert (Restaurant Fred) en François Geurds (FG Restaurant) hebben de handen ineengeslagen en bieden in de vier maanden maart, april, mei en juni de exclusieve 4x010 Sterrentour aan. Een culinaire tour langs de vier restaurants waarbij een signatuurgerecht met een bijpassende wijn van iedere chef geserveerd wordt.