Heilzame voeding staat bij @SanBenitoFarm centraal. Benieuwd naar The Farm? Lees er hier meer over.

Het eten bij The Farm in San Benito, Filipijnen wordt niet verhit boven 42 graden Celsius. Hierdoor worden de – gezonde – enzymen in voedingsmiddelen niet vernietigd. Ze serveren bijvoorbeeld warme soep in plaats van kokende soep om de waardevolle voedingsbouwstenen van het lichaam te beschermen. Alle ingrediënten die gebruikt worden voor het eten komen rechtstreeks uit hun organic garden. Ze planten, oogsten en verwerken alles zelf.

Om de recepten van hun gezonde keuken te delen met vrienden en familie heeft The Farm hun eigen kookboek gemaakt, genaamd RAW!

Healing Sanctuary
Er is een spa, maar er worden ook medische behandelingen uitgevoerd. Ze analyseren de bloedcellen met gebruik van een fasecontrastmicroscoop. Ook maken ze hersenscans en verwijderen ze giftige afvalstoffen. Verder hebben ze vijftig verschillende spabehandelingen, van een massage onder de sterrenhemel tot dry brushing.

Nieuwsgierig naar andere wereldwijde wellness concepten? Bekijk ze dan in ons magazine.