Wat zal 2014 ons brengen? @HansSteenbergen beantwoordt al je vragen tijdens #FoodInspirationQA woe 5 feb - 11.00

Wat zijn de trends van 2014? Waar liggen onze kansen? Waar moeten we rekening mee houden? Welke uitdaging moeten we met beide handen aangrijpen? Trendwatcher en hoofdredacteur van Food Inspiration Magazine Hans Steenbergen geeft antwoord.

Woensdag 5 februari om 11.00 uur zit Hans aan de knoppen voor het eerste Twitteruurtje van Food Inspiration. Stel je vraag aan @foodinspiration met #FoodInspirationQA en Hans zal hem direct beantwoorden. Wat houdt je bezig of wat wilde je altijd al van hem weten? Schroom niet hem het hemd van het lijf te vragen, dit is je kans!

Op een rijtje:
Woensdag 5 feb, 11.00 - 12.00 uur
Stel je vraag aan @foodInspiration
Gebruik de hashtag #FoodInspirationQA

We kijken uit naar al jullie brandende vragen...