Voor @TEDxBinnenhof is @TOPbv op zoek naar inspirerende en innoverende voedselproducenten.

Op 17 januari hebben André Kuipers, TEDx licentiehouder Jim Stolze en Berthold Leeftink, directeur-generaal bedrijfsleven en innovatie bij het Ministerie van Economische Zaken, acht sprekers voor TEDxBinnenhof bekendgemaakt. Jeoffrey van der Berg van Flowid zal met zijn TEDxTalk de agro- en foodsector vertegenwoordigen op het podium van de Ridderzaal op 31 maart 2014.

Jeoffrey van der Berg is geselecteerd als meest inspirerende en bevlogen spreker uit 24 andere pitches. In totaal zijn hier meer dan 15.000 stemmen uitgebracht. Hij zal op 31 maart zijn TEDxTalk geven over de technologie die ontwikkeld is door zijn bedrijf Flowid. Deze technologie maakt het mogelijk om grote fabrieken te vervangen door kleinere fabrieken op locatie, ook wel gedistribueerde verwerking genoemd.

Innovatieve producten gezocht
TOP bv is verantwoordelijk voor de volledige eetbeleving tijdens TEDxBinnenhof. Deze eetbeleving moet het publiek inspireren met de meest innovatieve voedselproducten uit de sector. Dennis Favier, Creative director van TOP bv: 'We hebben al verschillende producten op het oog, maar staan altijd open voor meer bijzondere, lekkere en innovatieve producten uit Nederland.'

Producenten die geïnteresseerd zijn en willen bijdragen, kunnen contact opnemen met TOP bv.