Op de Horecava sprak Hans over de farmeteer. Wij brachten een bezoek aan farmeteer Jered Lawson van Pie Ranch.

Afgelopen Horecava sprak Hans over de farmeteer: Een boer en marketeer ineen. Op Twitter zagen we veel reacties voorbij komen over dit nieuwe type boer.

Pie Ranch
Afgelopen zomer brachten wij een bezoek Jered Lawson, een farmeteer in hart en nieren. Jered is boer, directeur en een van de drie oprichters van Pie Ranch. Hun missie is om mensen echt en eerlijk te voeden.

β€˜In ons geglobaliseerde voedselsysteem is het belangrijk om de mensen te laten zien waar hun eten vandaan komt. Wij willen hen weer leren hoe ze moeten koken en proeven. Dit leidt niet alleen tot een betere gezondheid maar ook tot gezondere gemeenschap,’ zegt Jered. Hij wil dat boeren een centrale rol gaan spelen en een educatieve brug vormen tussen het platteland en de stad.

Bekijk hieronder de video van ons bezoek: