Flexwerken in het hart van @FoodInspiration? Dat kan! Vanaf nu kun je een werkplek boeken via @S2M.

Altijd al eens willen werken op de Veluwe, in een prachtige villa midden in het groen, in Bennekom, daar waar al het moois van Food Inspiration vandaan komt? Waar de magazines worden gemaakt, de evenementen worden voorbereid en nieuwe trends, ideeën en concepten in foodservice je om de oren vliegen? Dat kan! Sinds kort zijn wij aangesloten bij Seats2meet, dus vanaf nu ben je van harte welkom om bij ons in het WAT-pand te komen flexwerken.

WAT-pand
Het WAT-pand (Working Apart Together) is het hart van Conceptional, PS in Foodservice, Spring Instituut, Foodstep, Foodservice Network en Shoot my Food. Zes bedrijven met expertise in de foodservice, samen onder één dak. Waarbij netwerken, kennis en kunde met elkaar worden gedeeld. Verbinden in het nieuwe goud. Wij zullen net als u, afwisselend op de werkplekken komen werken om ook samen met u onze passie en kennis te delen.