Na alle hazenpeper, reerug en bedjes van.... gewoon weer eens een kroket uit de muur: ons gastronomisch erfgoed!

Nog een paar dagen en dan is de kalender bij je thuis in het kleinste kamertje toch echt aan vernieuwing toe! Het jaar is voorbij gevlogen en daarom dat we nog even de gelegenheid nemen om in vogelvlucht terug te blikken naar 2013.

Waar mocht het voor onze ‘Ik Hou Van Holland’ special niet aan ontbreken? Na een brainstormsessie op de redactie, kwam het tot ons: de muur natuurlijk! Ons gastronomisch erfgoed. Wie geniet er nou niet heimelijk van om af en toe een kroketje uit de muur te trekken?

De automatiek
Ook de automatiek is aan trends en redesign onderhevig. Sinds mei 2013 heeft FEBO een app waarmee FEBO fans op de hoogte kunnen blijven van ontwikkelingen, aanbiedingen en ander nieuws en weetjes. En wellicht kunnen we binnenkort een kroket uit de muur halen met je mobiel? Of is dat nog toekomstmuziek?

Lees meer over de historie van de automatiek, FEBO Mobiel en culinaire verfijning in de automatiek in ons magazine.

En lees je net als vele andere tabletgebruikers ons magazine het liefst thuis op de bank? Dat kan nu ook! De iPad app is vanaf nu gratis te downloaden in de iTunes Store.

Snack uit de muur met je mobiel