Een drive-thru systeem waar je bestelt, je eten aanpakt en weer wegrijdt zonder te betalen… of toch wel?

Het nieuwe systeem iDriveThru maakt het betalen in een drivethru nog gemakkelijker. Dit systeem koppelt de tolpas – die in veel Amerikaanse auto’s op de ruit zit geplakt – aan je creditcard waardoor je automatisch afrekent na je bestelling. Fastfood wordt hierdoor nog toegankelijker. Het obesity-percentage van Amerikanen is de laatste twintig jaar flink gestegen en dit soort systemen zal dit zeker niet ten goede komen. Hoe makkelijk is het om eten te bestellen en aan te pakken zonder het idee dat je er voor betaalt? Daarnaast spaar je gratis punten op bij elke dollar die je spendeert voor extra kortingen. Fastfood to the max dus.

De eerste iDriveThru systemen zijn te vinden bij verschillende locaties van Wendy’s in Staten Island.