De #fipioneers namen vorige week een kijkje achter de horecaschermen van HMSHost.

Food Inspiration Pioneer Hein van Stralen van HMSHost nodigde maandag 25 november de andere Pioneers uit om een kijkje te nemen achter de horecaschermen van Schiphol. Dit was de tweede editie van de Pioneers Proudly Present. Tijdens het dit jaar gestarte initiatief openen Pioneers de deuren van hun bedrijf voor hun mede-Pioneers.

De dag startte maandag met een inspirerende presentatie verzorgt door HMSHost. Verschillende cijfers kwamen aan bod zoals, de omzet en het aantal reizigers. Maar ook de werkwijze bij conceptdevelopment en de nieuwste horecaplannen. Bijvoorbeeld de Cinematheek, een restaurant met de uitstraling van een retro Amerikaanse bioscoop.

Achter de douane
Uiteindelijk werden de paspoorten verzameld en kregen de Pioneers de kans om een kijkje te nemen bij de verschillende horecaconcepten achter de douane. De Harvest Market en Café Chocolat lagen op de route en ook bezochten ze het Parkcafé en Het Paleis. Stuk voor stuk concepten die goed inspelen op de diverse wensen van hun doelgroep, die vaak bestaat uit verschillende nationaliteiten.

Op Schiphol faciliteert HMSHost ruim zeventig restaurants en horecapunten. Binnenkort komt hier de grootste Starbucks van Europa bij. De dag werd natuurlijk afgesloten met een borreltje.

Na weer een succesvolle PPP zijn we druk bezig met de plannen voor 2014. Ben je nog geen lid en wil je er de volgende keer bij zijn? Kijk dan hier.