Sterrenchefs concurreren in Heathrow terminals. Ook Heston Blumenthal opent in 2014 een high class fastfoodrestaurant.

Heston Blumenthal, sterrenchef van Fat Duck*** opent in juni zijn deuren met een fastfood restaurant in Terminal 2 van Heathrow Airport. De gerechten zullen voortkomen uit de serie ‘In Search of Perfection’ waarin hij op zoek gaat naar het perfecte gerecht. Door middel van wetenschappelijke experimenten kijkt hij onder andere naar ‘British Favorites’ pizza en fish & chips, die we terug zullen zien in Hestons restaurant op Heathrow. Het ruim vierhonderd meter grote restaurant zal eten serveren met een maximum wachttijd van elf minuten, waarbij pizza’s in één minuut worden gebakken in een houtgestookte oven.

Three in a row
Heston Blumenthal is niet de eerste grote chef die zijn plek vindt op de luchthavens in Londen. Hij zal naast celebritychefs Gordon Ramsay met Plane Food in Terminal 5 en Jamie Olivers Jamie's Italian op Gatwick Airport, de derde chef zijn met een eigen restaurant op een vliegveld.