Feest tijdens de #fidays vandaag! Met onze vijfde verjaardag vierden we Het Nieuwe Nu.

Het eerste lustrum van de Food Inspiration Days is een feit. Na een knallende start maakten ruim vierhonderd nieuwsgierige foodprofessionals kennis met Het Nieuwe Nu. Dat begint waar je comfort zone eindigt. Zintuigen werden daarom maximaal geprikkeld, door bijzondere presentaties en proeverijen. Sprekers als Jef Staes, Lotte Wouters en Michiel Bakker zetten ons aan het denken over de innovatieve wereld van food concepten, over de ‘prosument’ en ‘farmeteer’ en over de werknemer als kuddedier.

Nieuwsgierig geworden naar Het Nieuwe Nu? Lees er alles over in ons volgende magazine – dat eind van de maand verschijnt – en volg ons op Twitter

Food Inspiration Day 21 oktober 2013 from Food Inspiration on Vimeo.