Grootste Burger King van Europa geopend in Amersfoort met een wel heel bijzondere Drive Thru.

Afgelopen maandag opende Burger King ‘Europa’s grootste’ deuren in Amersfoort. Buiten de immense omvang van het gebouw (circa 800 m2) is de Drive Thru het meest bijzonder. Van de achttien Burger King Drive Thru restaurants in Nederland is er geen een zoals deze. De Drive Thru in Amersfoort bevindt zich namelijk in de parkeergarage onder het gebouw! Vanwege de grote behoefte aan een Drive Thru, maar gebrek aan ruimte is voor deze bijzondere oplossing gekozen. De bestelling van de klant wordt per lift vanuit het restaurant naar beneden gebracht.

XXL
Dit gigantische restaurant, van 790 m2 groot, bevindt zich aan de shopping boulevard De Nieuwe Poort. Hiermee biedt Burger King 226 bezoekers een zitplaats en meer dan zestig personen werkgelegenheid. In samenwerking met het jeugdwerkloosheidsprogramma van Mirjam Sterk zijn al 38 nieuwe medewerkers bij het filiaal van start gegaan.

Zie hier hoe het allereerste menu in stijl ontvangen werd: