Laat je onderdompelen in de historische en culinaire verhalen van Rotterdam met de Culinair de BoemBoem tour.

Rondom het World Food Festival worden er in Rotterdam verschillende activiteiten gepland. Zo organiseren de makers van Parfum de BoemBoem van 21 september t/m 27 oktober ieder weekend een tour door de wereld van voedsel in Rotterdam. Je kunt kiezen tussen twee verschillende tours:

Wandeltour
Al wandelend wordt je ondergedompeld in het historische verhaal van voedsel en Rotterdam waarbij je begint bij het Future Food House in het Museumpark en eindigt bij de Markthal die in 2014 geopend zal worden. De route is in een historisch perspectief geplaatst en laat je kennismaken met alle geheimen op voedselgebied uit het verleden van Rotterdam. De tour duurt anderhalf uur en de locaties verschillen per weekend.

Fietstour
De fietstour laat alles zien wat op dit moment gaande is in culinair Rotterdam. De tour gaat langs hedendaagse restaurants en bars, maar is vooral gefocust op de vernieuwende Food concepten in de stad. Deze tour start ook bij het Future Food House en duurt twee uur. Het programma hangt af van de World Food Festival programmering.

Reserveringen kunnen worden gemaakt via: www.worldfoodfestival.nl