Arlanda Airport komt met Foodtruck om potentiele reizigers kennis te laten maken met de vliegveldkeukens.

'Er zijn bijna vijftig restaurants, bars en café’s op het vliegveld, maar veel reizigers hebben niet genoeg tijd om ze allemaal te ontdekken.' 'Jammer,' vindt restaurantontwikkelaar Roel Huinink van Arlanda Schiphol Development Company, 'want er worden veel lekkere en innovatieve gerechten geserveerd.'

Arlanda Foodtruck
Om de reizigers van het vliegveld op een andere manier kennis te laten maken met de restaurants op een vliegveld, komt het Zweedse Airport met een oplossing: Voorbeeldgerechten uit de keukens van het vliegveld, die voor 65 Zweedse Kronen (€7,50) per gerecht worden aangeboden. Met deze gerechten, die per Foodtruck door heel Stockholm gaan, wil Arlanda Airport awareness creëren rondom de restaurants op het vliegveld. Ze hopen dat toekomstige reizigers voor hun volgende bezoek meer tijd vrij maken en de eerst volgende keer dat zij het vliegveld bezoeken, bij een van de restaurants aanschuiven.