Jonnie en Therese Boer maken van koken kinderspel met hun nieuwe kookboek: Op Kook Avontuur! 

Jonnie en Thérèse Boer van driesterrenrestaurant de Librije, hebben met het maken van hun nieuwe kookboek voor kinderen hun lang gekoesterde droom gerealiseerd. ‘Op Kookavontuur met Jonnie en Thérèse Boer’, gemaakt in samenwerking met Marij Sloothaak bevat voor jonge kookliefhebbers recepten, illustraties en verhalen uit de wereld van Jonnie, Thérèse en de Librije. Personages als Fonkel de Vlam en Roer de Lepel passeren de revue en zo komen kinderen op een leuke manier achter verschillende weetjes die met koken te maken hebben.

Kinderkookworkshop

Op 30 oktober 2013 organiseert de Librije een culinaire kookworkshop voor kinderen waarbij ze zelf in Librije’s Atelier aan te slag mogen. De chefkok helpt de meest verrassende gerechten uit het boek te bereiden en zij zullen na afloop worden verrast met het kookboek, een schort én een kookdiploma.