Wil jij het beste van de stad en het lekkerste van net daarbuiten niet missen? Meld je dan aan voor het Stadsboeren Festival bij Amsterdam Roest op 14 september.

Zaterdag 14 september zal het terrein bij Amsterdam Roest gevuld zijn met verschillende foodies, ambachtslieden en creatievelingen die laten zien hoe leuk, duurzaam en origineel de stadslandbouw van Amsterdam is.

Het Stadsboeren Festival zal met diverse foodtrucks, een boerenvlooienmarkt en swingende muziek een podium bieden aan alle boeren in de buurt om het succesvolle jaar voor de ontwikkeling van de stadslandbouw samen te vieren.

Stichting Stadsboeren geeft sinds drie jaar tijdelijke invulling aan binnenstedelijke bouwterreinen. Met hun moestuinen in de Bellamytuin en bij Amsterdam Roest proberen ze een sociale, educatieve en bindende functie binnen de stad te vervullen. 

Enthousiaste ambachtslieden die deze dag niet willen missen kunnen zich aanmelden: festival@stadsboeren.org

Hieronder een korte video om alvast in de stemming te komen: