Herinneringen aan een vakantie in Griekenland of een wijnboer in Bordeaux... dat resulteert in mooie gerechten.

Vaak roept een gerecht herinneringen op. Bijvoorbeeld aan een leuke avond of vakantie. Maar andersom geldt het ook. Persoonlijke herinneringen kunnen voor een chef een inspiratiebron zijn voor een nieuw gerecht. En deze persoonlijke touch kan een gerecht echt iets extra’s geven.

Zomergevoel

Heerlijke tomaten, ooit gegeten in Griekenland, herinneringen aan wijnboeren in de Bordeaux en uitstapjes naar de Belgische kust. Al deze ingrediënten samen vormden de inspiratie voor een moderne uitgave van de gevulde tomaten die in de jaren ’50 tot ’80 als exquis lunchgerecht of als hors-d'oeuvre op de kaart stonden.

Kijk hier voor de volledige receptuur

Bloody Gazpacho

Een mooie zomerdag in Spanje, een bezoek aan een bijzondere cocktailbar. Indrukken die, eenmaal meegenomen naar de keuken, verwerkt zijn in een gerecht waarbij soep op een verrassende manier wordt gepresenteerd. Dan kan de zomer nu echt beginnen!

Kijk hier voor de volledige receptuur