Het Nieuwe Nu is het thema van de Food Inspiration Days 2013, op 21 en 22 oktober in Eindhoven!

We zien de opkomst in Nederland van het Nieuwe Toprestaurant. De Nieuwe Cateraar. Het Nieuwe Hotel. Nieuw voedsel en nieuwe voedselsystemen. Nieuwe verdienmodellen. Het Nieuwe Werken. Nieuwe eetmomenten. Nieuwe menu’s.

Door het internet worden namelijk nieuwe speelvelden gecreëerd. De peer-to-peer economie maakt van de consument ook producent. Appartementen worden hotelkamers dankzij Airbnb, amateurkoks worden restaurateurs dankzij thuisafgehaald.nl, consumenten worden aandeelhouder van een boerderij en laten hun dividend uitbetalen in oogst en eten aan tafel bij de boer.

Tijdens de Food Inspiration Days 2013 op 21 en 22 oktober zetten we vensters open naar de kansen die het nieuwe tijdperk biedt.

Bekijk hier het programma en tickets!