Een primeur in Nederland; de eerste kookopleiding met uitsluitend biologische producten. #biologisch #kookopleiding

De Groene kookacademie is de eerste kookopleiding die zich mag kronen tot EKO-gecertificeerde horeca-opleiding van Nederland. Om voor dit certificaat in aanmerking te komen moet een ondernemer voor minimaal veertig procent biologisch inkopen. De Groene Kookacademie doet er een schepje bovenop. Waarom zou je voor veertig procent biologisch inkopen als het ook voor honderd procent kan?

De opleiding is bedoeld voor diëtisten, voedingsdeskundigen en therapeuten, maar natuurlijk ook voor alle kookliefhebbers. Het doel; toegankelijk en variërend koken met uitsluitend biologische producten. 

Voor meer informatie over de opleiding, workshops en bereidingtips kun je terecht op de website van De Groene Kookacademie.