Wie wordt het beste groenterestaurant van 2014?

Gezonde voeding is hét sleutelwoord van deze tijd. Maar wanneer ben je als restaurant gezond? Moeten de gerechten nu duurzaam, evenwichtig, kleurrijk, creatief, hoogstaand, regionaal, ecologisch, biologisch of seizoensgebonden zijn?

Volgens groentekok Frank Fol zijn het 'de vruchten van de aarde' die de aandacht moeten krijgen die ze verdienen. De gerechten hoeven niet noodzakelijk vegatarisch te zijn, als de groenten maar tot hun recht komen. 

Zou jij willen bewijzen wat is jouw groenteboodschap is? Dan mag je de contest van het beste groenterestaurant van de Benelux van 2014 niet missen. Stel je kandidaat via de website van denkgroenten voor 3 mei 2013 en zorg dat jou restaurant de juist groenteboodschap uitstraalt.

 Wie weet schaar jij jezelf dan binnenkort in het gezonde rijtje met restaurant Volta in Gent (2013 Vlaanderen), restaurant La Distillerie in Bourglinster (2013 Wallonië) en restaurant Niven in Rijswijk (2013 Nederland).

Bekijk hieronder de video van groentekok Frank Fol.