De crisis verslaan door de crisis te vieren? De Beat the Crisis Party:

Met ingang van februari is er een nieuw themafeest beschikbaar bij Central Studios: de Beat the Crisis Party. Voor dit themafeest slaat Central Studios de handen ineen met Maison van den Boer eventcatering en evenementenbureau KEK Events. Het bijzondere concept pakt met beide handen 'Grote Depressie’ van de jaren dertig beet en geeft daar een feestelijke draai aan. Drankjes gaan op de bon, soep wordt geserveerd uit blik, de bediening is smoezelig en er wordt blues-muziek gedraaid. Maar halverwege de avond ondergaat het feest een ware metamorfose waar de gasten bij staan. De bediening verschijnt ineens in stijlvolle outfits en presenteren tal van culinaire hoogstandjes. Een avond als deze is prima geschikt voor opdrachtgevers om strategische plannen op originele wijze te presenteren en medewerkers te motiveren door middel van een kick-off. 

Zie meer op de website “Leer van de crisis van de jaren dertig, vier feest en versla de crisis van nu!”