For You The Traveller: een tourgids geschreven door locals

In de trend New Social vonden we dit boek: For You The Traveller. For You The Traveller is een boek waarin allerlei informatie te vinden is over de bestemming waar je heen reist. Geen standaard toeristenboek, want deze For You The Traveller is geschreven door locals. Zoals de website zelf zegt: het zijn boeren, designers, artiesten, schrijvers, allemaal mensen die jou iets geweldigs willen laten zien. Het boek bevat hun namen, hun verhalen, hun telefoonnummers en een handgetekende plattegrond om je naar de bezienswaardigheid te loodsen. Het doel van het boek is om de lezers een perspectief te bieden over iedere locatie.

Alle mensen die in het boek geschreven hebben, heb één ding gemeen: ze vertrouwen je. Als jij jezelf openstelt voor hen en voor het land, dan zullen zij hun huis, filosofie en land met je delen.

Het boek is echter niet voor iedereen; er zijn 200 oplages per boek. Wil je er een hebben, dan moet je er snel bij zijn.