Restaurant geïnspireerd op brood & broodoven

GAIL’s Artisan Bakery kennen we al langer, met haar vele vestigingen in Londen. Een spin-off van deze bakkerijketen is de nieuwe GAIL’s Kitchen, tevens in Londen. GAIL’s Kitchen is een nieuw restaurant dat gerechten serveert die geïnspireerd zijn op brood en de broodoven. Aan deze gerechten komt bijna geen vlees te pas, dus uiterst geschikt voor vegetariërs. Het idee kwam vanuit de vele gerechten die de bakkers maakten bij het sluiten van de winkels, om met vrienden en familie op te eten. Dit idee zie je nu nog terug in de gerechten; sharing is caring. Met de combinatie van casual en abstract design, geeft het restaurant een warm, welkom gevoel.

De reserveringen gaan als warme broodjes over de toonbank. Get ‘em while they’re hot.
 
Bekijk hier een video over GAIL's Kitchen.