Reeks culi-lezingen in Okura: Mac van Dinther, Onno Kleyn, Harold Hamersma. Leer het culi-journalistieke vak!

Op een kleine kolom in het dagblad en een enkele culi-blog na werd culinaire journalistiek meestal niet als 'hoge' journalistiek aangemerkt. Bekende restaurantreporter Onno Kleyn heeft het zijn levensmissie gemaakt om daar verandering in te brengen. Zijn Academie Culinair Schrijven organiseert deze winter daarom een reeks zondagmiddaglezingen in het Okura Hotel.

Wat is culinair schrijven? Hoe begin je ermee? Moet je op een speciale manier proeven of kan iedereen het? Culi-hotshots zoals Mac van Dinther, Karin Luiten, Harold Hamersma en Onno Kleyn zelf zullen tijdens de lezingen vertellen over de culinaire geschiedenis, het succesvol maken van een eetblog en receptontwikkeling: kortom: het uitoefenen van het culinair-journalistieke vak. Leer van deze meesters en breng het geleerde op de rest van de zondagmiddag meteen in de praktijk. Wij vinden dit leuk, wie gaat er mee?

 

Meer informatie en het volledige lezingenschema staat op www.academieculinairschrijven.nl.