Combineer de geneugten van het goede leven bij Books & Bubbles.

Buitenshuis ontbijten met koffie en een krantje wordt steeds populairder, dus waarom gaan we 's middags niet aan de bubbels met een boek? In roerige tijden voor zowel de boekenmarkt als de horeca, wordt in Amsterdam begonnen met het ultieme crossover horecaconcept: een boekhandel en ruimte voor evenementen met bubbels ineen. Slimme onderneemster Steffy Roos du Maine is niet bang voor ondernemen in zware tijden en hoopt juist dat de combinatie van ideeën het antwoord is waar de branches op zitten te wachten.

In de ruimte komen ook flexwerkplekken en op de agenda staan onder andere conversation dinners, wijntastings en boekenavonden. Wie kent nog meer van dit soort inspirerende crossovers?

foodtrends horecatrends trendreport food trends trendreportfood