De beste 400 horecastudenten van Nederland bijeen in Eindhoven.

De 400 beste hotello’s en motello’s van Nederland. Vijftien topwerkgevers. Meer dan 2000 speeddates voor een mooie stage of zelfs een baan. Workshops en eerlijke verhalen over hoe het is om carriere te maken in de meest gastvrije bedrijfstak van Nederland: foodservice. De Food Inspiration Talent Day in het Evoluon in Eindhoven bracht veel enthousiasme teweeg onder alle jonge talenten die geselecteerd waren door de deelnemende hotelscholen. 

Hier is de terugblik video.

Terugblik Talent Day 2012 from Food Inspiration on Vimeo.

Bekijk ook de foto's van de ochtend en de middag.

Meer informatie, vacatures in de foodservice en hospitality en inspirerende succesverhalen van de talenten vind je op de Food Inspiration Talents website.